Word zakkenvuller

zakkenvuller

Tiel Tip Top vindt dat een schone leefomgeving de verantwoordelijkheid is van iedereen en zet zich in voor een snelle, eenvoudige realisatie van een schoner Tiel. Vanuit deze visie zetten vrijwilligers van Tiel Tip Top zich wekelijks in voor schonere straten, parken en scholen in onze stad en dorpen! Wij zijn de mensen die in positieve zin de zakken vullen!


flipbanner

 

Tiel Tip Top
Tiel Tip Top is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor burgers die net als wij willen wonen, werken, leren en leven in een schone omgeving. Wij zijn momenteel een stichting in oprichting en wij werken achter de schermen hard aan ons plan van aanpak om Tiel aanzienlijk schoner te krijgen en te houden. Wij verwachten in het tweede kwartaal van 2017 naar buiten te kunnen treden als zwerfvuil-partner van de gemeente Tiel. Tot die tijd zullen andere partijen invulling geven aan het ‘Uitvoeringsplan zwerfvuil’.

Om onze campagne onder de aandacht te brengen plaatsen wij tijdens onze opschoonacties promotie-banners. Wij zijn actief op Facebook en Twitter en willen mensen vragen ons te retweeten en/of hashtag #TielTipTop te gebruiken. Tot slot maken wij ons graag via onze vrijwilligers zichtbaar in het straatbeeld door middel van onze Tiel Tip Top-hesjes. Het gebruik van deze hesjes maakt dat u onder de vrijwilligersverzekering van de gemeente Tiel valt! Onze hesjes kunt u aanvragen via ons contactformulier.

tieltiptop


Duurzaam Rivierenland

Binnen de gemeente Tiel is Stichting Duurzaam Rivierenland als commercieel dienstverlener aangesteld om afvalgrijpers, vuilniszakringen, hesjes en handschoenen in bruikleen uit te geven. Wanneer u wilt dat AVRI uw verzamelde zwerfafval komt ophalen zult u eveneens contact moeten zoeken met deze organisatie.

Stichting Duurzaam Rivierenland is beperkt geopend, namelijk op dinsdag en donderdag van 10.00uur tot 16.00uur. Tijdens deze openingstijden zijn zij te bereiken op telefoonnummer 0344-634542. Het adres voor het ophalen en terugbrengen van opschoonmaterialen is Dr. Schaepmanstraat 1 in Tiel.

schermafbeelding-2016-11-07-om-12-28-00

Nederland Schoon
Nederland Schoon is de organisatie achter de nationale campagne “Supporter van Schoon” en organiseert ieder jaar de “Landelijke Opschoondag”. Via de websites van Nederland Schoon (www.nederlandschoon.nl) en Supporter van Schoon (www.supportervanschoon.nl) kunt u heel veel informatie en tips vinden voor het organiseren van opschoonacties in uw buurt.

Wanneer opschoonacties worden aangemeld via de website van Supporter van Schoon krijgt u een speciale bestelcode toegestuurd via de e-mail. Met deze code kunt bijna alle promotie- en opschoonmaterialen kosteloos bestellen in de webshop van Nederland Schoon. Van posters tot complete kinderpakketten, Nederland Schoon is uw gids en partner!

supporter-van-schoon-logo

 

Heeft u nog vragen?
Neem dan contact op met Stichting Duurzaam Rivierenland via telefoonnummer 0344-634542.
Als u in contact wilt treden met Tiel Tip Top verzoeken wij u een e-mail te sturen naar info@tieltiptop.nl