Appelpop 2022

De organisatie van Appelpop heeft onlangs aan Tiel Tip Top gevraagd of we dit jaar weer zouden willen meehelpen tijdens het muziekfestival. In 2019 hebben we de hele VIP-gedeelte (achter de schermen) schoongehouden, maar dit jaar willen we ook zichtbaar zijn in de Food-court. We hopen een leuke club mensen op de been te brengen zodat we hier een leuke klus aan hebben en een plezierig weekend met elkaar kunnen doormaken!

Om een indruk te krijgen kun je hier de video terugkijken van onze deelname in 2019:


Als vrijwilliger van Tiel Tip Top wordt er altijd goed voor je gezorgd. Als deelnemer van deze actie krijg je een speciaal polsbandje waarmee je in het werkgebied achter de schermen van Appelpop kan komen. Hier kun je ook (gratis) drinken halen en hier verzorgen we ook in de avond wat te eten met elkaar. De details bespreken we zodra we onze club compleet hebben, bv. in een speciale WhatsApp groep die we voor dit weekend gaan opzetten.

De vrijwilligers van Appelpop vieren altijd na afloop nog een leuk vrijwilligersfeest! Zet daarom alvast een “lachebek” in je agenda op 8 oktober aanstaande, want dan gaan we bbq-en met alle andere vrijwilligers!