Appelpop CleanUp Crew 2023

Als je aan Tiel denkt dan is de kans groot dat ook het Appelpop festival je gedachten passeert. Sinds 2019 werkt Stichting Tiel Tip Top samen met Appelpop aan duurzame festivaloplossingen. Met trots kunnen we mededelen dat Stichting Tiel Tip Top dit jaar officieel sponsor is geworden van Appelpop!

Tijdens het muziekfestival vormen onze vrijwilligers met elkaar de “Appelpop CleanUp Crew”. Achter de schermen houden onze vrijwilligers het gehele VIP-gedeelte schoon. We werken met elkaar in een gezellig team en vanaf de VIP-tribune hebben we tijdens onze werkzaamheden het mooiste uitzicht op de artiesten.

Zo zien de werkzaamheden eruit
We hebben de vrijdagavond en de zaterdag opgeknipt in tijdsblokken van vier arbeidsuren. Als deelnemer van onze CleanUp Crew laat je ons weten wat je beschikbaarheid is. Hierop maken we samen een afspraak over welke tijdsblok(ken) jij mee komt helpen. Je kunt dus al meedoen als je ten minste één blok beschikbaar bent. En je mag intekenen op zoveel blokken als dat je mee wilt helpen. Zó kan iedereen meedoen met onze CleanUp Crew.

Blok #1Blok #2Blok #3
Vrijdag 08-09-202317:00uur-21:00uur20:00uur tot 24:00uur
Zaterdag 09-09-202314:00uur- 18:00uur17:00uur-21:00uur20:00uur tot 24:00uur

Tijdens de afgesproken tijdsblokken ben je (samen met je collega’s) verantwoordelijk voor het schoonhouden van het VIP-gedeelte. Het VIP-gedeelte bestaat uit twee gebieden: de VIP-tribune en het horeca-plein. Tijdens de optredens pakken we met elkaar het horeca-plein aan en tussen de grote optredens door houden we de VIP-tribune aan kant. Vanuit het principe “vele handen maken licht werk” hebben we met elkaar een duidelijke en overzichtelijke taak met voldoende actie en uitdaging!

Zoals overal gelden er ook bij Appelpop een aantal (spel)regels. Deelnemers aan onze CleanUp Crew zijn ten minste 18 jaar of ouder en tijdens de werkzaamheden dragen we dichte schoenen (dus geen badslippers of open sandalen o.i.d.) Mocht het zo zijn dat we heel veel aanmeldingen binnen krijgen, dan kan er door de Appelpop organisatie voor gekozen worden om ons werkgebied uit te breiden naar het festival terrein.

Wij vragen van jou dat jij:
– Op tijd aanwezig zult zijn voor jouw werkzaamheden (we werken backstage, neem 30 minuten extra tijd);
– Gemaakte afspraken nakomt en instructies opvolgt van onze teamleider en/of de Appelpop organisatie;
– Je representatief zult gedragen en werkkleding van Tiel Tip Top zult dragen tijdens je werkzaamheden;
– Ongelofelijk veel plezier zult proberen te maken met jouw CleanUp Crew collega’s.

Je mag van ons verwachten dat:
– Wij voor jou klaar staan om je te begeleiden en te helpen tijdens het vrijwilligerswerk;
– Je zult worden voorzien van een speciaal polsbandje zodat je in het werkgebied (backstage) kunt komen;
– Er voor voldoende drinken en eten (snackbonnen) wordt gezorgd tijdens jouw werkzaamheden en
– Dat alle nodige informatie via WhatsApp gecommuniceerd zal worden.

Lijkt het jou leuk om samen met ons een bijdrage te leveren aan het Appelpop festival?
Vul dan onderstaand webformulier!