Aan de slag met je sportclub

Ben je lid van een sportclub of fitnesscentrum en wil jij je graag inspannen voor een schone buurt? Dan ben je bij TielTipTop aan het juiste adres, want we organiseren al jaren met vele clubs en verenigingen ludieke opruimacties. Lees verder en laat je informeren hoe we samen jouw actie tot een succes maken!Wonderschoon Wonen
In samenwerking met de raadswerkgroep Wonderschoon Wonen van de Tielse gemeenteraad hebben we in de afgelopen jaren vele opruimacties opgezet met lokale sportverenigingen. Samen met de voetballers van SV TEC en TSV Theole, rugbyteam De Scrumboks, korfbalclub Tiel’72 en honkbalvereniging De Panters maakten we grote delen van Tiel zwerfafvalvrij. Met deze clubs hebben we convenanten gesloten om jaarlijks een gezellige prikactie te organiseren.


Aanmelden
Wil jij niet wachten tot jouw sportclub weer in actie komt, maar juist jouw team aan de slag laten gaan met rommel in de buurt? Laat dan een bericht bij ons achter via ons contactformulier.


Opschonen Belonen
Samen met anderen een gebied, buurt of terrein aanpakken? Geweldig! Stichting Tiel Tip Top is van mening dat iedereen die bijdraagt aan een schoner en socialer Tiel mag worden beloond voor zijn of haar inspanningen. Dit doen wij met handige voorzieningen, maar ook door middels van ons project ‘Opschonen Belonen’.

Binnen het project ‘Opschonen Belonen’ onderzoeken we samen op welke wijze stichting Tiel Tip Top kan bijdragen bij jouw opruimsactie. Met plezier komen de vrijwilligers van onze werkgroep helpen, maar we denken ook mee in hoe we de deelnemende opruimers van jouw actie kunnen bedanken. Enkele voorbeelden zijn: Een TielTipTop-taart voor korfbalclub Tiel’72 en een TielTipTop-trofee voor de winnaar van de wedstrijd penalties schieten.


Deel het op sociale media
Een opruimactie is altijd leuk als er veel deelnemers aansluiten. Via sociale media kun je gemakkelijk een grote groep mensen uitnodigen om mee te doen met jouw opruimactie. Als je wilt delen wij jouw oproep ook onder de volgers van TielTipTop om extra deelnemers te werven.

Daarnaast is het erg leuk om je successen te delen op het gebied van schoon. Maak daarom foto’s van jouw acties en deel deze op jouw kanalen.
Als je in jouw berichten #TielTipTop gebruikt kunnen wij met je meelezen en wie weet delen wij jouw bericht wel onder onze volgers. Om op de hoogte te blijven van onze stichting en werkgroep kun je “Tiel Tip Top” natuurlijk ook volgen op sociale media.

FacebookTwitterYoutubeInstagramLinkedInOpschonen Belonen
Samen met anderen een gebied, buurt of terrein aanpakken? Geweldig! Stichting Tiel Tip Top is van mening dat iedereen die bijdraagt aan een schoner en socialer Tiel mag worden beloond voor zijn of haar inspanningen. Dit doen wij met handige voorzieningen, maar ook door middels van ons project ‘Opschonen Belonen’. Wij roepen initiatiefnemers op om zich bij ons te melden.

Binnen het project ‘Opschonen Belonen’ onderzoeken we samen op welke wijze stichting Tiel Tip Top kan bijdragen bij jouw opruimsactie. Met plezier komen de vrijwilligers van onze werkgroep helpen, maar we denken ook mee in hoe we de deelnemende opruimers van jouw actie kunnen bedanken. Enkele voorbeelden zijn: TielTipTop-taart voor buurtgenootschap Zennewijnen, inspirerende gastlessen voor het RSG Lingecollege, Daisy’s ijs voor de wandelaars van de Schone4Daagse en insignes voor Scouting Phoenix.

Noot: Stichting Tiel Tip Top heeft als doelstelling actief bij te dragen aan een schoner en socialer Tiel. Dankzij de hartelijke steun van onze ‘Club van 1000’-leden en andere betrokken ondernemers uit Tiel kunnen wij het project ‘Opschonen Belonen’ realiseren. Wij zijn voortdurend op zoek naar geïnteresseerde ondernemers om dit project duurzaam te borgen!Supporter van Schoon
Je gaat met buurtgenoten aan de slag tijdens een opruimactie. Je kunt er kiezen om jouw actie aan te melden bij NederlandSchoon. Via de website “Supporter van Schoon” kun je tal van materialen bestellen ter ondersteuning en promotie van je opruimactie. Deze zijn vaak gratis te verkrijgen via de webshop.


Maak er iets leuks van
Het opruimen van andermans rommel is een vervelend karwei, daarom is het extra belangrijk om tijdens het opruimen plezier te maken. Stichting Tiel Tip Top investeert samen met haar vrijwilligers in ludieke methodes om het opruimen leuk te maken. Goed materiaal, gezellige muziek, traktaties na afloop en natuurlijk koffie! Onze stichting heeft zelfs een complete ingerichte bakfiets die geleend kan worden en onze vrijwilligers maken aanstekelijk aftermovies voor op bv. sociale media zodat het succes van de opruimactie niet als een vage herinnering verdwijnt.