Organisatie / bestuur

Het bestuur is verantwoordelijk voor het besturen van de stichting. Daaronder valt het bepalen van het beleid, het vaststellen van de financiële richtlijnen en de eindverantwoordelijkheid voor de dagelijkse praktijk. Het bestuur van Stichting Tiel Tip Top bestaat uit vier personen; de voorzitter, de secretaris, de penningmeester en bestuurslid ICT.

Binnen de organisatie van ons vrijwilligersbedrijf heeft het bestuur een algeheel projectleider aangesteld die buiten het bestuur valt, maar wel een essentiele rol speelt in de dagelijkse bedrijfsvoering. Voor meer informatie over onze organisatie en bestuur verwijzen wij u graag naar onze ANBI-pagina.

Bart van den Berg - van der Stam
Projectleider & zakkenvuller
Dagelijks actief met vrijwilligersbegeleiding, projectondersteuning, fondsenwerving en doorlopende schooncampagne op sociale media

Geeft gevraagd en ongevraagd advies en is vast besloten om van Tiel de schoonste gemeente van het land te maken.
Elise van den Broek – Kraaijeveld
Voorzitter, projectadviseur & zakkenvuller
In het dagelijks leven werkzaam als procesbegeleider, coach en trainer. Sinds de oprichting van Stichting Tiel Tip Top actief in het bestuur.

Spant zich in voor gelijkwaardige en efficiënte besluitvorming binnen het bestuur en vrijwilligerswerkgroep.
Maroucha Siben
Secretaris, vrijwilligerscoördinator & zakkenvuller
Sinds het ontstaan van Tiel Tip Top betrokken bij de oprichting van de vrijwilligerswerkgroep en als vrijwilligerscoördinator actief met vrijwilligersbegeleiding en projectondersteuning.

Maakt sinds 2020 deel uit van het bestuur van Stichting Tiel Tip Top.
Arno Nagel
Penningmeester & financieel adviseur
In het dagelijks leven actief als eigenaar en ondernemer bij Nagel Finance. Sinds de oprichting van Stichting Tiel Tip Top betrokken als penningmeester.

Spant zich in voor de financiële en administratieve bedrijfsvoering van Stichting Tiel Tip Top.
Gabor Vosselman
Bestuurslid & ICT adviseur
In het dagelijks leven werkzaam als Senior System Engineer bij Politie Nederland. In zijn vrije tijd vanaf het allereerste uur actief als projectbegeleider.

Spant zich in voor al onze ICT zaken en biedt gerichte ondersteuning naar onze vrijwilligerswerkgroep.