Club van 1000

Dat stichting Tiel Tip Top een goede doelenorganisatie is die het Tielse zwerfafvalprobleem aangrijpt om mensen met een behoefte aan laagdrempelig vrijwilligerswerk te bedienen is voor de meeste van onze websitebezoekers oud nieuws. Maar dat het maken van deze unieke combinatie vele extra inspanningen oplevert ten behoeve van een schoner en socialer Tiel… Dàt was ooit slechts een leuk bedacht plan op papier!

De deelnemers van onze sociale werkgroep hebben allen zo hun eigen redenen om aan te sluiten, maar wat mogen zij trots zijn op de reeds afgeronde projecten! Ze worden continu uitgedaagd creatieve en eigenzinnige plannen te bedenken en worden gestimuleerd om op ludieke wijze samen te werken aan projecten zoals bijvoorbeeld onze schoonmaak-bakfiets, de vormgeving van onze buurtbakken en natuurlijk onze lokale zwerfafvalcampagnes.

Projecten ontwikkelen, vrijwilligers begeleiden, campagne voeren via (sociale) media en zodoende zorgen voor het olievlek-effect dat we hopen te bereiken vraagt veel tijd en inspanning van onze vrijwilligers. Met trots laten wij dan ook weten dat ‘Tiel Tip Top’ voor de volle 100% een vrijwilligersorganisatie is!

Club van 1000
Hoewel stichting Tiel Tip Top bewust omgaat met de beschikbare financiële middelen blijft het vinden van voldoende fondsen voor onze projecten een tijdrovend karwei. De leden van onze ‘Club van 1000’ verbinden zich daarom voor een bedrag van €1000 per jaar, gedurende ten minste vijf jaren aan onze stichting en vormen op deze manier de financiële basis van ons bestaan. Het mooiste zou zijn dat er dadelijk geen stukje zwerfafval meer te vinden is in Tiel, maar tot die tijd is het superfijn dat bedrijven in onze aanpak geloven!

Dankzij de investeringen vanuit het bedrijfsleven leren onze vrijwilligers een gezamenlijke missie uit te dragen en ontwikkelen zij steeds weer nieuwe vaardigheden die zij kunnen benutten bij toekomstige projecten. Het is dankzij de leden van onze ‘Club van 1000’ dat we onze sociale werkgroep hebben kunnen opzetten en het is dankzij hen dat we de komende jaren kandidaten kunnen blijven uitnodigen tot participatie in onze samenleving!

Mocht u naar aanleiding van deze pagina nog vragen of opmerkingen hebben, neemt u dan svp contact op met ons via de onderstaande contactgegevens.

Contactpersoon:    Bart van den Berg – van der Stam
Functie:                   Projectleider Tiel Tip Top 
Telefoon:                 06-12979400
E-mail:                     info@tieltiptop.nl

Onze Club van 1000-leden zijn:AanvangActief
Gemeente Tiel2018❇️
Niacet b.v2018
A.C. Smits Aanhangwagens2020
Van Helden Relatiegeschenken2022
DRS Belettering b.v.2022
MegaPoint b.v.2022
Design8 b.v.2022
Foxiz b.v.2023
Europlus Uitzendorganisatie2024