Doe mee met FlipPas ClubSparen

De FlipPas biedt de mogelijkheid om te sparen voor Stichting Tiel Tip Top, bijvoorbeeld voor het belonen van opruimende vrijwilligers. Dit is voor ons een interessante inkomstenbron en het biedt jou de mogelijkheid om met jouw FlipPas een financiële bijdrage te leveren. Het kost jou niets, want het enige wat jij daarvoor hoeft te doen is aankopen doen bij de deelnemende FlipPas ondernemers

Hoe werkt het precies?
Met de FlipPas kan nu ook voor Stichting Tiel Tip Top worden gespaard! De helft van jouw gespaarde punten worden dan beschikbaar gesteld aan onze stichting. Binnen jouw FlipPas account kun je via ‘gegevens aanpassen” bij ‘spaardoel’ aangeven dat je voor “Stichting Tiel Tip Top” wilt gaan sparen. 

Ben je nieuw bij FlipPas of heb jij van Tiel Tip Top een FlipPas ontvangen?
Bekijk dan hieronder hoe je FlipPas Clubsparen aan kunt zetten voor Stichting Tiel Tip Top:

Stap 1: Ga naar: https://winkelenintiel.nl/aanmelden-flippas/
Stap 2: Klik op “Registreren” om jouw FlipPas te activeren.Stap 3: Vul jouw “Pasnummer” en “Controlegetal” in en klik op “Ok”
Jouw pasnummer en controlegetal staan op de achterzijde van jouw FlipPas gedrukt.Stap 4: Vul de verplichte velden “Achternaam” en “E-mailadres” in op het Registratieformulier.
Stap 5: Kies bij Spaardoel voor de optie: “Stichting Tiel Tip Top”
Stap 6: Kies een “Wachtwoord” en ga akkoord met de Algemene Voorwaarden.
Stap 7: Klik tot slot op “Opslaan”.Is het allemaal gelukt? Dan willen wij jou hartelijke bedanken voor jouw FlipPas Support! Wij beloven hierbij dan ook dat alle gespaarde punten zullen worden gebruikt om opruimende inwoners te waarderen voor hun inzet. Wil je meer informatie over FlipPas ClubSparen? Bezoek dan de website: https://winkelenintiel.nl/clubsparen/.