Bedankt, bedankt, bedankt!

In de tijd van de vierde corona golf en tweede lockdown kunnen we helaas geen groepsacties organiseren. Achter de schermen zijn er echter wel veel ontwikkelingen gaande voor een schoner en socialer Tiel. Zo kreeg onze werkgroep van zoutenfabrikant Niacet, Taxi Alink, A.C. Smits Aanhangwagens en Quinsol Zonwering een professionele drone aangeboden en maakt opleidingscentrum Drone Class het voor Tiel Tip Top mogelijk om onze werkgroepleden een complete drone opleiding aan te bieden! Waarvoor onze diepste dank!!

Daarnaast blikken we vooruit, want Stichting Tiel Tip Top heeft er een nieuw Club van 1000-lid bij. Supertrots zijn wij op onze partnerschap met Van Helden Relatiegeschenken. Maroucha en Bart bezochten de showroom van het Tielse familiebedrijf en spraken met Arno van Helden over zijn keuze voor Tiel Tip Top. Wij danken hen hartelijk in het in ons gestelde vertrouwen!!

Verder presenteren we op dinsdag 15 maart onze nieuwe Samenhanger; dit is een slim ingerichte aanhangwagen die van iedere Tielse opruimactie een feest moet gaan maken. Deze komt tot stand in samenwerking met de Tielse wijkregisseurs, het Oranje Fonds en de Provincie Gelderland. Project Samenhanger is ons grootste project tot nu toe en we zullen eer doen aan alle support die ons hiertoe is geboden. Waarvoor onze dank groot is!!

Tot slot mag gezegd worden dat we ook reuze blij zijn met alle kleinere vormen van support. Zo kregen we van Kringloopwinkel 2Switch vele losse materialen voor de inrichting van ons nieuwe vrijwilligerskantoor en maakte Reporterstore.nl de aankoop van onze TielTipTop-microfoon plopkappen financieel haalbaar. Superbedankt!!

Het leukste is misschien nog wel dat we zoveel mensen en bedrijven te bedanken hebben dat we binnenkort er een tweede artikel aan zullen moeten wijden. Wordt vervolg dus!