Niacet BV is Supporter van Schoon

Onze “Club van 1000”-partner Niacet B.V. kreeg er onlangs lucht van dat onze vrijwilligers bezig zijn met fondsenwerving voor betere camera’s. Deze vrijdag mochten we uit handen van Sigrid Kingma een verdomd mooie cheque van €500 in ontvangst komen nemen die hieraan bijdraagt. Niacet BV laat hiermee opnieuw zien dat zij een ware Supporter van Schoon is en wij danken hen hartelijk voor het in ons gestelde vertrouwen!

Onze vrijwilligers maken met veel plezier aftermovies van de vele opruiminitiatieven binnen de Gemeente Tiel. Wij ondernemen met sportclubs, verenigingen en inwonersgroepen tal van acties die bijdragen aan een schoner Tiel en brengen deze initiatieven in beeld zodat we de rest van Tiel kunnen inspireren om mee te doen.

Om de kwaliteit van onze content voor sociale mediakanalen en website te verbeteren sparen onze vrijwilligers voor nieuwe camera’s. Hiermee verwachten wij de impact van de campagne: Tiel Tip Top, Supporter van Schoon te kunnen vergroten. Wij hopen voor het einde van het jaar €1299 bijeen te kunnen brengen zodat we 2020 fantastisch in beeld kunnen brengen.

De teller staat al op €708,84. Help jij ons mee ons doel te behalen? Via Geef.nl hebben wij een helpactie opgezet, dus doneren is snel, safe en simpel via de volgende link: https://www.geef.nl/nl/actie/tieltiptop/donateurs

Delen = lief!