Nieuw TielTipTop Servicepunt bij 2Switch

Heb jij goede voornemens? Dan wil jij misschien wel meehelpen om onze stad en dorpen tip top te maken. Dit doen we door met goede gereedschappen zwerfafval weg te nemen uit het straatbeeld.

Projectleider Bart van den Berg en Bedrijfsleider Hugo Kruijt vieren de opening van ons nieuwe servicepunt bij 2Switch.

Voor het in bruikleen krijgen van opruimgereedschappen kunnen inwoners uit de Gemeente Tiel gebruik maken van onze Materialen Uitleenservice. Via ons webformulier kun je je contactgegevens achterlaten en gaan onze vrijwilligers regelen dan dat jij goed en veilig aan de slag kunt!

In Tiel gebruiken we groene vuilniszakken voor het verzamelen van zwerfafval. Deze speciale zakken zijn kosteloos op te halen bij ons TielTipTop Servicepunt in Kringloopwinkel 2Switch aan de Spoortstraat 13 in Tiel. Je kunt hier gericht naar vragen bij de kassabalie. Openingstijden van 2Switch zijn maandag tot en met vrijdag tussen 10:00uur en 18:00uur en zaterdag tussen 10:00uur en 17:00uur.

De gevulde groene vuilniszakken kun je doorgeven via de Zwerfafval Ophaalservice zodat de AVRI de zakken kosteloos ophaalt waar jij ze hebt neergezet. Zorg dus dat je kunt omschrijven waar ze precies staan en dan komt het allemaal goed. Met AVRI is afgesproken dat ophaalverzoeken voor 12:00uur nog dezelfde werkdag worden opgehaald. En dat meldingen na 12:00uur de eerst volgende werkdag voor 12:00uur worden opgehaald. Zo houden we met elkaar Tiel tip top!