Tiel Tip Top, schoon en sociaal de zomer in!

Na een jaar van coronabeperkingen start Stichting Tiel Tip Top op zaterdag 17 juli weer met een grote opruimactie vanuit de eigen Sociale Prikploeg (Social Club Tiel). Het start- en eindstation van deze actie is buurtcentrum Het Oosthonk. Daarnaast kun je deze dag ook weer zakken zwerfafval in komen leveren in ruil voor FlipPas-punten. Kortom: we gaan dit jaar weer schoon en sociaal de zomer in.

Sociale Prikploeg
De groepsactie van Tiel Tip Top start om 12.00 uur vanaf Het Oosthonk aan de Meeslaan 2A in Tiel-Oost. De vrijwilligerswerkgroep van Tiel Tip Top zorgt, zoals altijd, voor de materialen op locatie en iedereen kan en mag met ons meedoen! Tijdens onze groepsacties bestaat altijd volop ruimte om nieuwe mensen te leren kennen. Na afloop zal Tiel Tip Top alle deelnemers trakteren op een ambachtelijke ijsco. Deelname is dus gezellig, gratis en levert je ook nog eens FlipPas punten op.

Zwerfafval inleveren is FlipPas punten sparen
Stichting Tiel Tip Top stimuleert het hele jaar door dat Tielse inwoners verantwoordelijkheid nemen voor de directe, eigen leefomgeving. Dat doen zij door mensen met FlipPas punten te belonen wanneer zij hun verzamelde zak zwerfafval bij Tiel Tip Top komen inleveren. 
Op zaterdag 17 juli kunnen alle opruimers van de Gemeente Tiel tussen 13.00 uur en 15.00 uur hun zakken komen afleveren bij buurtcentrum Het Oosthonk in Tiel-Oost. Vergeet dan natuurlijk niet je FlipPas mee te nemen en ook voor jullie hebben we een ijsco gereserveerd!

Zwerfafval Ophaalservice
De Gemeente Tiel en Afvalverwerkingsbedrijf AVRI hebben afspraken gemaakt over het verwerken van verzameld zwerfafval. Wie rommel opruimt van een ander hoeft natuurlijk niet zelf de betaalde, ondergrondse container te gebruiken. Wie van zijn verzamelde zwerfafval af wil kan een ophaalverzoek indienen via het online webformulier.