TielTipTop met A.C. Smits Aanhangers

Het jaar 2020 begon onstuimig waardoor een groot deel van onze geplande activiteiten stil zijn komen te liggen. Achter de schermen zijn en blijven onze vrijwilligers wekelijks actief en er liggen hierdoor voor Stichting Tiel Tip Top mooie dingen in het verschiet. De samenwerking tussen TielTipTop en de firma A.C. Smits Aanhangers in Kapel-Avezaath is hier een bijzonder mooi voorbeeld van.

Albert Smits, ondernemer en bedrijfsleider van A.C. Smits Aanhangers, heeft aangegeven zich aan te sluiten bij onze “Club van 1000”. Dat wil zeggen dat zij zich voor ten minste vijf jaren willen verbinden aan Stichting Tiel Tip Top door middel van een jaarlijkse bijdrage van ten minste €1000. Daarnaast liet Albert ons weten ook een bijdrage te willen doen voor de aankoop van een professionele drone.

Stichting Tiel Tip Top werkt sinds enige tijd aan een project die een Samenhanger naar Tiel moet gaan halen. Een Samenhanger is een slim ingerichte aanhangwagen die de strijd tegen lokaal zwerfafval in onze gemeente moet gaan vergemakkelijken. Albert: “Ik zie graag dat mensen aandacht hebben voor zwerfafval, maar TielTipTop heeft daarbij nog eens extra oog voor de vrijwilligers die meehelpen Tiel schoon en aan kant te maken”. In de afgelopen weken ontstond er een prettige samenwerking.

Maroucha Siben, die onlangs is doorgegroeid tot het bestuur van Stichting Tiel Tip Top, nam vorige week maar liefst twee cheque’s in ontvangst. Daarnaast sprak zij met Moniek Smits over wat het familiebedrijf nog meer voor TielTipTop zou kunnen en willen betekenen. Moniek: “Namens A.C. Smits Aanhangers zal ik aansluiten bij het Comité van Aanbeveling van Stichting Tiel Tip Top”. Maroucha: “Uiteraard maken wij graag gebruik van ieders kennis en kunde, want om van Tiel de schoonste van het land te maken hebben we een groot netwerk nodig”.