Voorzitter Elise benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau


Vandaag, woensdag 26 april 2023, is Elise van den Broek-Kraaijeveld benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Elise ontving de koninklijke onderscheiding uit handen van Burgemeester Hans Beenakker, vanwege haar jarenlange, maatschappelijke inzet.

Door de jaren heen is Elise van grote betekenis geweest voor diverse organisaties; zo geeft ze sinds 1995 invulling aan de collecte voor ReumaNederland, werkte ze mee aan de hervorming van het basisonderwijs in de regio (o.a. Basisschool Blink), spande ze zich in voor de grote mate van verduurzaming binnen familiebedrijf Dekker Groep en werkt ze momenteel aan haar Voedselbos-initiatief aan de Lingeweg in Tiel. Vanaf het allereerste begin is Elise als bestuurslid en projectadviseur betrokken bij Tiel Tip Top. Zij vervulde sinds 2016 binnen onze organisatie de rol van secretaris en sinds 01-01-2022 is zij de voorzitter van Stichting Tiel Tip Top.

Van ongekende waarde voor Tiel Tip Top
Project Tiel Tip Top is een omvangrijk en uniek concept dat vanaf de grond, met 100% vrijwilligersinzet, is opgebouwd. Elise beschikt over een gezonde ondernemersgeest en deinst nergens voor terug. Met een positieve kijk op de zaken zoekt ze samen met ons team naar mogelijkheden om onze maatschappelijke impact zo groot als mogelijk te maken.

Stichting Tiel Tip Top beschikt over de ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling) en dat betekent dat Elise voor haar inspanningen geen financiële waardering kan, mag, zal en wil ontvangen. Desondanks staat ze altijd klaar om onze stichting en werkgroep bij te staat om te komen tot een schoner en socialer Tiel. Dit alles maakt haar van ongekende waarde voor de Tielse samenleving.