Vrijwilligers

Tiel Tip Top werkt non-stop aan een schoner en socialer Tiel. We streven ernaar dat alle inwoners van Tiel zich verantwoordelijk gaan voelen voor een schone leefomgeving. Met honderden vrijwilligers werken wij aan snelle, eenvoudige realisatie van een schoner Tiel. Gelukkig krijgen we uit alle hoeken van onze samenleving hulp bij deze omvangrijke klus.

Steffan Droog
Vrijwilliger van het jaar 2020
Steffan is begeleider bij Scouting Phoenix Tiel en dat zien wij terug in de vele acties die wij met de scouting mogen opzetten. Daarnaast helpt hij onze vrijwilligers bij het vinden op passende oplossingen. In 2020 werd Steffan uitgeroepen tot "Vrijwilliger van het Jaar".
Doenja Moret
Vrijwilliger & zakkenvuller
Doenja helpt samen met haar gezin vaak mee tijdens onze sociale prikacties en tijdens Appelpop begeleid ze een project waardoor er met recyclebare bekers kan worden gewerkt.
Charlotte van der Stam - van den Berg
Vrijwilliger tijdens Appelpop
Charlotte is de echtgenote van Tiel Tip Top voorman Bart. Voor projecten ter preventie van dierenleed loopt zij direct warm en ook tijdens Appelpop begeleid ze een project waardoor er met recyclebare bekers kan worden gewerkt, want dat is beter voor mens en dier!
Emile Velders
Vrijwilliger & zakkenvuller
Emile helpt samen met zijn vrouw en kinderen regelmatig mee tijdens opruimacties van Tiel Tip Top. Daarnaast werd hij gevraagd als gebiedsbeheerder in de Kleine Willemswaard. Dagelijks loopt Emile daar met zijn hond. Even de rommel mee pakken is voor hem geen enkele moeite.
René Völker
Vrijwilliger & zakkenvuller
René is sinds kort weer in de Betuwe komen wonen en helpt daarom mee met opruimacties rondom rivier de Waal. René ondersteunt de werkgroep van Tiel Tip Top tijdens prikacties en maakt onderdeel uit van het Media Lab.
Gabor Vosselman
Vrijwilliger & zakkenvuller
Gabor stond in 2015 aan de wieg van Tiel Tip Top en is sinds het eerste uur betrokken als projectbegeleider. Na zijn verhuizing naar Boven-Leeuwen en de geboorte van dochter Fleur is Gabor wel iets minder actief als zakkenvuller, maar is als bestuurslid en ICT adviseur nog altijd betrokken bij Stichting Tiel Tip Top.