Vrijwilligers

Tiel Tip Top werkt non-stop aan een schoner en socialer Tiel. We streven ernaar dat alle inwoners van Tiel zich verantwoordelijk gaan voelen voor een schone leefomgeving. Met honderden vrijwilligers werken wij aan snelle, eenvoudige realisatie van een schoner Tiel. Gelukkig krijgen we uit alle hoeken van onze samenleving hulp bij deze omvangrijke klus.

Steffan Droog
Vrijwilliger van het jaar 2020
Ik ben Steffan en ik ben met regelmaat actief als vrijwilliger voor een schoner Tiel. Als begeleider bij scouting Phoenix Tiel probeer ik de jeugd op te voeden en ook tijdens Appelpop help ik mee in de strijd tegen wegwerkplastics. Ze noemen we vrijwilliger van het jaar; ik word er bijna verlegen van.
Doenja Moret
Vrijwilliger & zakkenvuller
Als moeder van twee zonen vind ik een schone leefomgeving erg belangrijk. Samen met mijn gezin help ik regelmatig mee tijdens opruimacties van Tiel Tip Top en tijdens Appelpop begeleid ik een project waardoor er met recyclebare bekers kan worden gewerkt. Zo probeer ik echt een verschil te maken.
Charlotte van der Stam - van den Berg
Vrijwilliger tijdens Appelpop
Ik ruim vooral thuis het huis op zodat mijn man Bart heel Tiel onder handen kan nemen met Tiel Tip Top. Ik vind het erg leuk om te helpen met de "Never Give Up On Your Cup"-campagne op het jaarlijkse Appelpopfestival. Tiel mag namelijk best wel wat schoner, want dat is beter voor mens en dier!
Emile Velders
Vrijwilliger & zakkenvuller
Samen met mijn kinderen doe ik regelmatig mee tijdens opruimacties van Tiel Tip Top. Daarnaast ben ik gevraagd als gebiedsbeheerder in de Kleine Willemswaard. Dagelijks loop ik daar met onze hond, dus even de rommel mee pakken is geen enkele moeite.