Social Club Tiel van start!!

Een lang gekoesterde wens van Stichting Tiel Tip Top ging op zaterdag 01-02-2020 in vervulling! En we sluiten dit artikel ook goed af, want we hebben leuk nieuws te vertellen!

Vooropgesteld… We zijn van start gegaan met onze eigen sociale prikploeg. Tiel Tip Top organiseerde al tientallen malen eerder prikacties voor een schonere stad en dorpen, maar trok hierin altijd op met inwonersgroepen, wijkverenigingen en (sport-) clubs. Na het herhaaldelijke succes van onze jaarlijkse Waalactie zijn we er helemaal klaar voor om onze eigen zwerfafvalbrigade vorm te geven. Periodiek zullen we dan ook met onze deelnemers in actie komen en na afloop verzorgen wij met plaatselijke ondernemers voor koffie en lekkers na afloop.

Zaterdag 01-02-2020 gingen we voor de eerste keer binnen dit concept van start vanuit de Speeltuin in Kapel-Avezaath. Samen met Taxibedrijf Alink wisten we een groot gebied te bestrijken, want ook de route van de Tielse Berekuil richting de snelweg werd grondig onder handen genomen. Waar een grote taxibus al niet goed voor is… Met 14 deelnemers haalden we maar liefst 18 volle zakken met bende uit het Tielse straatbeeld. Na afloop waren we te gast bij McDonalds voor een goed verzorgde en tevens gezellige nazit.

Het leukste nieuws kwam aan het einde van de gezamenlijke ochtend… Want Wouter Alink van het gelijknamige taxibedrijf had nog een mooie verrassing achter de hand voor de vrijwilligerswerkgroep van Stichting Tiel Tip Top. Een supercheque van maar liefst €500 werd ons aangeboden zodat we nog vele mooie projecten mogen gaan organiseren en meemaken. Een welkome bijdrage waar we Taxibedrijf Alink zeer dankbaar voor zijn! Hulde!!