TielTipTop TroepDoek

Wat hebben we weer hard gewerkt! Op zaterdag 11 januari maakten we met vele vrijwilligers de Waaloevers vuurwerk- en zwerfafvalvrij en daarna gingen we met Anita van Gessel (Atelier Anita) aan de slag om van al dit afval een verschrikkelijk mooi schilderij te maken. Ook hierover hebben we video’s gemaakt en deze zijn terug te zien op ons YouTube-kanaal! Dus gaat dat zien en vergeet ons niet te likken!!

Op donderdag 30-01-2020 ging projectleider Bart opnieuw op pad met Anita om het Flipje-doek te exposeren in de kunstwinkel/gallerie van het Creatief Platform aan de Waterstraat 25 te Tiel. Gevolgd door de razende reporters van De Gelderlander horen we het verhaal van Anita en de reactie van Tielse kunstkenners.

Wij zijn trots op dit mooie resultaat en zijn blij dat we Anita hebben mogen ontmoeten. Zij een uitdaging, expositie en publicatie in De Gelderlander. Wij een kunstwerk gemaakt van ons opgeruimde afval. Ben jij nou helemaal fan van Flipje en zou je graag via Tiel Tip Top willen bijdragen aan een schoner en socialer Tiel? Het doek is te koop en deze gaan we binnenkort veilen. Kortom: wordt vervolgd!