Supporterspeld voor ‘schoonste’ vrijwilliger.

Op vrijdag 22 maart 2019 heeft Erik Hout een Supporter van Schoon-speld uitgereikt gekregen. Deze speld geeft erkenning voor de vele inspanningen voor een schoner en socialer Tiel en is hem aangeboden door NederlandSchoon en Stichting Tiel Tip Top. 

Supersupporter Erik is de schoonste vrijwilliger van 2019. Foto: Hielke Vermeulen

Nadat Erik zich deze vrijdag nog niets vermoedend had ingezet tijdens de Landelijke Opschoondag in Tiel werd hij tijdens een vrijwilligersdiner bij GrillHuysch Twins verrast met bloemen en de supportspeld. Erik Hout is bestuurder van buurtcentrum ‘Het Oosthonk’ in Tiel-Oost en beweeg-beweging ‘Oosthonk Sportief’. Met name voor zijn inspanningen rondom de Schone4Daagse en zijn onvermoeibare inzet voor de campagne ‘Tiel Tip Top, Supporter van Schoon’ werd hij deze avond in het zonnetje gezet.

Over de speldjes
Het ‘Supporter van Schoon Speldje’ is een initiatief van NederlandSchoon. In de gemeente Tiel ontfermt Stichting Tiel Tip Top zich over de toepassing van deze speldjes. Het is de derde keer dat een Supporterspeld is uitgereikt binnen de gemeente Tiel. Anderen die de supportspeld ontvingen uit handen van NederlandSchoon waren Dhr. Ton Cuijten van Stichting Wijkorganisatie Ridderweide en Dhr. Bart van den Berg – van der Stam van Stichting Tiel Tip Top.