Tiel Tip Top langs de Waal

Stichting Tiel Tip Top organiseert op zaterdag 20 januari 2018 tussen 10.00u en 12.00u ’s morgens een opruimactie langs de Waal. Nu het hoge water weer gaat zakken zien we dat er veel zwerfvuil langs de oevers achter blijft. Verzamelpunt is ‘Bellevue’ aan de Ophemertsedijk 2 te Tiel.

De vrijwilligers van Tiel Tip Top zullen op de verzamellokatie materialen zoals afvalgrijpers, vuilniszakken en handschoenen verzorgen en dragen na afloop zorg voor het afvoeren van het verzamelde vuilnis. Rond 11.30uur zullen wij terugkeren naar ‘Bellevue’ om bij Loungebar 3 Zussen Tiel gezamenlijk af te sluiten. Wij raden deelnemers – jong en oud – aan om laarzen aan te trekken.

Stichting Tiel Tip Top is vrijwilligersorganisatie met ‘goede doelen’-status die zich sinds 2016 inspant voor een schonere en socialere stad. Door campagne te voeren en door vrijwilligers met elkaar te verbinden poogt Tiel Tip Top het voor elkaar te krijgen dat Tielenaren vaker en meer verantwoordelijkheid nemen voor een schone leefomgeving in onze stad en dorpen.

Projectleider Bart van den Berg – van der Stam vertelt dat Tiel Tip Top op verzoek van stadgenote Hanneke met plezier deze opruimactie langs de Waal verzorgd. Hiermee volgen wij het goede voorbeeld van “Lopen langs de Lek” in Culemborg, want samen kunnen wij voorkomen dat het aangespoelde zwerfvuil opnieuw in het water terecht komt. Voor meer informatie kunt u terecht op www.tieltiptop.nl.

Tiel, 11 januari 2018
Hoogwater Waalkade en Waalstraat
Foto Jan Bouwhuis.

BewarenBewaren

BewarenBewaren