Tiel Tip Top met de Scrumboks

Op vrijdag de dertiende van de maand december maakten we met de rugbyspelers van de Scrumboks een try! Met maar liefst 34 deelnemers werd er in het donker van de avond weer flink wat zwerfafval uit het Tielse straatbeeld verwijderd. De avond werd afgesloten met een nog altijd zorgelijke opbrengst aan zwerfafval en met warme chocolademelk met TielTipTop-Taart!

Wonderschoon Wonen
Met de gezamenlijke actie van de Scrumboks en TielTipTop kwam er een einde aan het werk van de raadswerkgroep “Wonderschoon Wonen”. In de periode 2017-2019 hebben we met veel plezier opruimacties begeleid bij o.a. Scouting Phoenix, SV TEC en TSV Theole (voetbal), de Panters (honkbal), Tiel ’72 (korfbal) en als hekkensluiter dus ook met rugbyclub Scrumboks.

TielTipTop sloot in 2017 met tien buitensportverenigingen convenanten af voor schone sportaccomodaties. Zes van deze clubs leverde de afgesproken tegenprestatie en ontvingen voor hun inzet een eenmalige schoonsubsidie van €250. Met trots kunnen we melden dat we ook in 2020 met bovenstaande clubs in actie zullen komen en wij willen hen bedanken voor de geslaagde acties en hun hulp bij onze doorlopende campagne: Tiel Tip Top, Supporter van Schoon.