Vrijwilligerswaardering 2021

Komende periode ontvangen de vele Tielse opruimvrijwilligers een (h)eerlijk kerstpakket van de Gemeente Tiel. Namens het College van Burgemeester en Wethouders, vertegenwoordigd door wethouder Frank Groen, wordt deze jaarlijkse kerstpakket/vrijwilligerswaardering aangeboden. Een initiatief vanuit de Gemeente Tiel waar wij erg content mee zijn!

Foto: Bart van den Berg-van der Stam

Onze TielTipTop-vrijwilligers zijn in ieder geval door Gemeente Tiel en ons bestuur dit jaar niet vergeten en kunnen deze week een verwenpakket verwachten in het kader van de Internationale Dag van de Vrijwilliger. Door middel van een lokaal samengestelde verwendoos compleet met Mozaiek’s vrijwilligersboek ‘Doe Jezelf Een Plezier’ vieren we met elkaar de liefde voor ons stad en dorpen!

Lees hier de begeleidende brief namens Gemeente Tiel en Stichting Tiel Tip Top.

De verspreidingsopdracht van de kerstpakketten ligt dit jaar voor het laatst bij Duurzaam Rivierenland. Dus onze vrijwilligerswerkgroep heeft voor dit jaar helaas (nog) geen zicht of iedereen bij hen in beeld is. Vanaf januari 2022 start Stichting Tiel Tip Top aan een nieuwe opdracht voor de Gemeente Tiel. Maar daarover later meer…