Gejo Cycleworld sponsort opknap bakfiets Tiel Tip Top

Tielse Uitdaging – Fietsenspeciaalzaak Gejo Cycleworld op bedrijventerrein Latenstein in Tiel gaat de bakfiets van Tiel Tip Top opknappen, zodat die klaar is om door leerlingen van ROC Rivor omgebouwd te worden tot Maak-je-wijk-schoon-bakfiets voor de stichting Tiel Tip Top. Al weer een mooie maatschappelijke match die via de Tielse Uitdaging tot stand komt.

Gilbert de Wit van GEJO Cycleworld hoefde er niet lang over na te denken toen hij de vraag voorgelegd kreeg: “Geen probleem, met dat zadel komt het wel goed en natuurlijk gaan we de bakfiets ook technisch nakijken, zodat hij weer rijdt.” De Wit sponsorde eerder ook het gebruik van de bakfiets door activeringscentrum & leerwerk Dynamiek. Hij vindt het een goed plan dat de bakfiets vanaf begin volgend jaar door de stichting Tiel Tip Top beschikbaar wordt gesteld voor het schoonmaken van Tielse straten en wijken.

Bart van den Berg van de stichting Tiel Tip Top is in zijn nopjes met de toezegging van Gejo Cycleworld: “Al weer een stap op de goede weg. Nu ben ik nog op zoek naar onderdak voor de bakfiets, want we laten hem pas repareren wanneer hij ergens droog kan staan.”

Gilbert de Wit levert de toekomstige opschoonbakfiets weer tip top af.   ∆ Foto: Martin Koning