Tiel Tip Top tijdens World CleanUp Day(s)

Komende maand is het zoals ieder jaar weer in Tiel te doen! Denk hierbij aan de Fruitmozaïeken langs de stadsgrachten, ons gratis Appelpop festival, Monumentendag, Tiel Pakt Uit en het Fruitcorso. We kunnen rustig zeggen dat september voor Tiel de leukste maand is van het jaar. Dit neemt met ca. 200.000 bezoekers echter ook een boel zwerfafval met zich mee, maar daarvoor komen wij – met jou – in actie!

World Cleanup Day is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij er over de gehele wereld zwerfafval wordt opgeruimd. Deze internationale opruimdag valt in Tiel echter midden in de periode dat we de tent uit bruisen en daarom zet Stichting Tiel Tip Top zich er jaarlijks voor in om voor, tijdens en na de festiviteiten Tiel weer schoon te krijgen. Met trots presenteren we onze activiteitenkalender…

Appelpop CleanUp Crew
Tijdens het Appelpop festival zetten de vrijwilligers van Tiel Tip Top zich in voor een schone VIP-area. Help jij mee met de Appelpop CleanUp Crew? Ook dit jaar zorgen wij – backstage – ervoor dat alles op rolletjes loopt door drinkbekers en rommel gescheiden in te zamelen.

We zorgen altijd goed voor onze vrijwilligers en we hebben tijdens ons vrijwilligerswerk het mooiste uitzicht van Tiel. Met onze CleanUp Crew beleef je Appelpop op een hele nieuwe manier… In één of meerdere tijdsblokken kun je al mee doen. Geef je op via onze Appelpop-aanmeldpagina: https://tieltiptop.nl/appelpop2023/.

Tiel Tip Top Grof Geschut-Actie met Kingspan
Na het Appelpop festival en het Fruitcorso stelt firma Kingspan een klein leger aan personeel ter beschikking om de aanlooproutes van en naar de evenemententerreinen nog eens flink aan te pakken. Met deze inspanning ondersteunt Kingspan de missie en visie van Stichting Tiel Tip Top; waarvoor onze dank!

Tiel Tip Top Grachten Actie met Scouting
Samen met Scouting Phoenix Tiel sluiten we op zaterdag 30 september onze actiemaand “World Cleanup Days Tiel” af. We gaan deze dag met vlotten en bootjes de stadsgrachten op om laatste appels en peren uit het water te vissen. We hebben er zin in!