Vuurwerkvegen in Tiel

Tijdens de jaarwisseling genieten veel mensen van het vuurwerk in de lucht. Maar na alle feestelijkheden blijft het vuurwerkafval vaak nog lang op straat liggen. Na de jaarwisseling veegt Avri meteen de Binnenstad en winkelcentra schoon. Ook U kunt meehelpen de straten snel weer schoon te krijgen. En dat levert u ook nog een extraatje op.

Vuurwerkvegen
Vrijwilligerswerkgroep Tiel Tip Top voert in de decembermaand campagne voor #Vuurwerkvegen: een opruimactie waarbij we op 1 januari om 12:00uur onze eigen straten weer ontdoen van vuurwerkafval. Vuurwerkafval dat op straat blijft liggen is natuurlijk geen gezicht en bovendien erg slecht voor het milieu. Voor deelname en meer informatie bezoekt u de website van Stichting Tiel Tip Top: www.tieltiptop.nl

Vuurwerkafval inleveren is geld verdienen
De Gemeente Tiel stelt voor het inzamelen van vuurwerkafval speciale afvalzakken ter beschikking. Deze afvalzakken kunt u gratis afhalen bij de verkooppunten van vuurwerk en op het stadhuis. Levert u deze volle zak in, dan levert dit geld op. Per volle zak kunt u 150 punten (€1,50) op uw FlipPas bij laten schrijven of keert de gemeente u 1 euro contant uit.

Het ingezamelde vuurwerkafval kunt u op woensdagmiddag 8 januari tussen 13:00 en 16:00 uur inleveren op de parkeerplaats bij TSV Theole aan de Groenendaallaan 10 in Tiel.